Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Arnhemmer vast voor uitdelen ‘flinke schop’ aan conducteur

ARNHEM/ ZUTPHEN - Een 40-jarige man uit Arnhem is dinsdagavond op het station in Zutphen gearresteerd in verband met de mishandeling van een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen. Dat heeft de politie donderdagochtend bekend gemaakt in de hoop dat getuigen van het incident zich bij de autoriteiten zullen melden.

Volgens de mededeling van de politie gedroeg de Arnhemmer zich in de trein van Arnhem naar Deventer ‘zeer agressief’, naar zowel de conducteur als medereizigers.

Toen de NS-medewerker de man aansprak op zijn gedrag, deelde hij een flinke schop uit. De conducteur heeft aangifte gedaan.

De mishandeling gebeurde dinsdagavond tussen 20.00 en 20.30 uur. Toen de trein naar Deventer in Zutphen arriveerde, is de Arnhemmer door spoorwegpersoneel aangehouden. Later op de avond is hij overgedragen aan de lokale politie.

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtvalken, met aanstormend luchtracetalent in de Eusebiustoren
    PREMIUM
    fotoserie

    Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtval­ken, met aanstor­mend luchtrace­ta­lent in de Eusebiusto­ren

    ARNHEM - In de Eusebiustoren in Arnhem groeien de drie jonge slechtvalken als kool. Ze ogen nog wat log en plomp maar dat is slechts schijn. Over een paar weken zullen ze voor het eerst van hun leven het luchtruim kiezen om daar net als hun ouders uit te groeien tot de snelste vogels ter wereld. Het record in de duizelingwekkende duikvlucht van de slechtvalk staat wereldwijd op 389 kilometer per uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.