De Arnhemse wethouder Roeland van der Zee.
Volledig scherm
De Arnhemse wethouder Roeland van der Zee. © Gemeente Arnhem

Arnhemmers hebben moeite met de wijkcoach in contact te komen

ARNHEM - Arnhemmers vinden het moeilijk om met hun wijkcoaches in contact te komen. Ze zijn lastig bereikbaar. Volgens de Arnhemse Adviesraad Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is dit een van de belangrijkste knelpunten die hulpbehoevende inwoners ervaren.

18 reacties

 • MKiender

  4 jaar geleden
  Ja Josefien ik snap je verontwaardiging en ook je advies. Probeer het eens wat je voorstelt, dan weet je hoe Arnhem "werkt". of beter gezegd juist niet. Maar je hebt gelijk met je reactie.
 • PureContrast

  4 jaar geleden
  Incapabele mensen. Enkel geschikt voor een inhoudloos praatje zonder gevolgtrekking. Resultaten blijven uit. Want men heeft geen benul van de materie. En zo loopt men uurtjes te schrijven door met onhandige bedoelingen zelf een obstakel te zijn. Afschaffen en vervangen maar weer. Want aan controle op instanties en doorstroom naar beter i.p.v. conditionering is zeker behoefte. Wat nog beter zou werken is het geheel afschaffen van instanties. Zorg en hulp volgens een straf en tucht systeem gun je niemand. Daar raakt iemand enkel (verder) gewond door.
 • Geertje

  4 jaar geleden
  Prima contact met de wijk coach nooit een probleem.
 • Josefien

  4 jaar geleden
  Dat is werkelijk schandalig! Ik zou subiet bellen en een gesprek met de wethouder willen. ( Receptie vragen om door te verbinden met het directiesecretariaat om de afspraak te maken met de wethouder. ( Ik weet niet hoe het in Arnhem gaat, maar vaak vragen ze; mag ik vragen waar het over gaat? Ik zeg dan gewoon nee, is persoonlijk. Het is heel vervelend maar doordrammen helpt.
 • Medusa

  4 jaar geleden
  Met de wijkcoach waarmee ik te maken heb gehad is het contact prima verlopen. Verschilt per coach denk ik
 1. Pothuizen raadt Branderhorst transfer naar Vitesse af • Sow komt waarschijnlijk niet naar De Graafschap
  Podcast | Met Patrick Pothuizen
  11

  Pothuizen raadt Brander­horst transfer naar Vitesse af • Sow komt waarschijn­lijk niet naar De Graafschap

  Clubwatcher Raymond Willemsen is weinig hoopvol over de afronding van de transfer van Sylla Sow naar De Graafschap. Oussama Tannane steelt gelijk de show bij zijn nieuwe club NEC en ‘misschien is Branderhorst wel iets voor Vitesse’. Dat laatste is een slecht idee, vindt onze gast Patrick Pothuizen, die zelf al eens van NEC naar Vitesse verkaste.

Arnhem e.o.