Zwerfvuil, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwerfvuil, foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Arnhemmers klagen over groeiende massa zwerfvuil

ARNHEM - Arnhemmers klagen dat ze in hun wijk de laatste tijd veel vaker geconfronteerd worden met zwerfvuil in hun straten dan voorheen. De klachten komen uit verschillende delen van de stad. De gemeente blijkt het mes te hebben gezet in het onderhoudsniveau van de buurten.

20 reacties

 • MeneerDeMeute

  3 jaar geleden
  Hahaha. Ooooh boy
 • MeneerDeMeute

  3 jaar geleden
  Het is al een tijdje smeriger aan het worden. De overheid neemt een stap terug. Maar helaas dumpen ze ook steeds meer mensen met zorg op een kluitje en die combinatie zorgt ervoor dat er ghetto vorming ontstaat. Ik zie graag dat de gemeente meer gaat handhaven of meer bewoners met zorg gaat spreiden
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Kareltje klopt, maar wat is er mis om als burger zelf effe te bukken als er troep ligt bij b.v.  vlak  bij je huis? Zo rond om een afvalcontainer zou ik ook niet doen, zoals afgebeeld, en zoals in de Scandinavische landen zal het nooit worden in Nederland helaas.
 • Maria

  3 jaar geleden
  Mijn wijk Sint Marten raakt steeds verder vervuild...lagen mos en bladeren zorgen voor  aanblik van vuil aangekoekte compostlagen op straten en trottoirs. Veel grofvuil bij de containers, boomspiegels die al 20 jaar niet meer bijgehouden worden, terwijl de gemeente claimt lijstjes bij te houden van mensen die de spiegels verzorgen...
 • jetske

  3 jaar geleden
  Het is zo simpel om klein papieren tasje mee te nemen onderweg om daar je eigen afval in te doen en dan thuis in de afvalbak te deponeren, maar nee hoor, men wel alles de eigen rotzooi direct van zich afgooien, doe es lief voor natuur en milieu. En het scheelt ook nog eens maatschappelijke kosten, gewoon kwestie mentaliteitsverandering zowel bij ouderen en vooral de jeugd. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.