Arnhemmers Roel en Sim willen hun gestolen tandem terug: ‘Weet je wel wat je gedaan hebt?’

videoARNHEM - Roel van Houten (67) en Sim Hommes (71) hopen dat hun tandem zo snel mogelijk weer voor de deur staat. Maar ze vrezen het ergste. De Arnhemmers maken wekelijks een tocht door de regio met hun tweepersoonsfiets. Nu kan dat alleen even niet meer. De tandem werd woensdagavond op brutale wijze gestolen bij de woning van Hommes aan de Sint Peterlaan in Arnhem.

,,Ik heb er afgelopen nacht een uur lang niet van kunnen slapen’’, biecht een terneergeslagen Van Houten op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Wilhelminalinde’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek
    VIDEO

    ‘Wilhelmi­na­lin­de’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek

    ARNHEM - De ‘Wilhelminalinde’ is weer terug op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg in Arnhem. De jonge linde is een stek van de zomerlinde die de omstreden ‘ijzervreter van Atjeh’ luitenant–generaal Karel van der Heijden in 1898 bij het Koninklijk Koloniaal Militair Invalidenhuis Bronbeek plantte. Dat gebeurde ter gelegenheid van de inhuldiging van Wilhelmina als koningin op 31 augustus van dat jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.