Inzamelploeg bij een deel van de dagopbrengst van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Tweede van links Bram Peters van Save Plastics. Hij gaat van het plastic een vakantiehuis maken.
Volledig scherm
Inzamelploeg bij een deel van de dagopbrengst van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Tweede van links Bram Peters van Save Plastics. Hij gaat van het plastic een vakantiehuis maken. © ANP REMKO DE WAAL

Arnhems bedrijf bouwt vakantiehuis van strandafval

ARNHEM/ CASTRICUM Het Arnhemse bedrijf Save Plastics bouwt het ‘allereerste recreatiehuisje van Europa van moeilijk recyclebaar plastic’ op de groene camping Geversduin bij Castricum. Vrijwilligers hebben het afval vrijdag op het strand verzameld tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Ook directeur Bram Peters van Save Plastics stak de handen uit de mouwen.

  1. Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?
    PREMIUM
    8

    Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?

    ARNHEM - De kans is groot dat het kabinet vanavond aankondigt dat de niet-essentiële winkels een stukje verder open mogen. Wel onder voorwaarden natuurlijk en daarmee maakt het ‘winkelen op afspraak’ zeer waarschijnlijk een comeback. Dit concept kennen we nog van maart vorig jaar, toen het al eens tijdelijk werd ingevoerd. Maar hoe ging dat ook al weer, winkelen op afspraak?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.