Wilma en André Hilvers in de bakkerij achter de winkel aan de Broerenstraat, waar zorgmedewerkers vijf producten uit het assortiment maken.
Volledig scherm
Wilma en André Hilvers in de bakkerij achter de winkel aan de Broerenstraat, waar zorgmedewerkers vijf producten uit het assortiment maken. © Erik van 't Hullenaar

Arnhems Complimentje voor Wilma Hilvers: ‘Het helpen van anderen zit in onze genen’

ARNHEM - Honderdduizenden broden leverde de Arnhemse bakker Hilvers al aan de Voedselbank Arnhem. Sinds die in 2005 werd opgericht, steunen Wilma Hilvers en haar broers André en Aike het initiatief. ,,Toen de voedselbank vorig jaar in het begin van de coronacrisis opeens veel minder van de supermarkten kreeg omdat mensen gingen hamsteren, zijn wij zelfs speciaal voor hen gaan bakken’’, zegt André Hilvers.

2 reacties

  • Harm Hillevreugd

    2 jaar geleden
    Een bedrijf met het hart op de goede plaats. En..... ook nog eens brood en banket van hoge kwaliteit waar veel aandacht aan besteed wordt.
  • Joris Driepinter

    2 jaar geleden
    Koninklijke Hilvers zeg maar gerust ! Prachtig bedrijf met normen en waarden... met een gouden randje Een bedrijf waar Arnhem en omgeving trots op mag zijn !! Zoveel goede doelen ondersteunend, geweldig gewoon. Dat mag wel gezegd worden !

In samenwerking met indebuurt Arnhem