Arnhems hardloopparcours dwars door Koepelgevangenis en Foodhallen

VideoARNHEM - Hardlopers op zoek naar een bijzondere ervaring kunnen in november hun slag slaan: in Arnhem is er dan een parcours dwars door de Koepelgevangenis en de Foodhallen.  

Op 24 november wordt de tweede editie gehouden van de KLM Urban Trail Arnhem, een stadsloop langs, over en door bijzondere locaties. Deelnemers kunnen een route van 5 of 10 kilometer lopen. De inschrijving is inmiddels geopend. 

Ontbijtje en medaille

De start is op de Markt, de finish in de Eusebiuskerk. In de kerk krijgen de deelnemers na afloop een ontbijtje en ontvangen ze een medaille als herinnering. De weg van A naar B voert de  deelnemers langs trappen en steegjes en door gebouwen in de Arnhemse binnenstad en vlak daarbuiten. 

De Koepelgevangenis in de wijk Lombok en de Foodhallen tussen Weerdjesstraat en Rijnkade zijn als nieuwe locaties toegevoegd. 

Fanzone in Foodhallen

Op die laatste plek wordt ook een fanzone ingericht, zodat familie en vrienden de lopers kunnen aanmoedigen in een verwarmde omgeving, met een drankje en hapje voor het grijpen.

Vorig jaar namen 1.900 lopers deel aan het evenement, dat toen voerde door bioscopen, warenhuizen, musea, winkels en andere bezienswaardigheden in de stad. 

Volledig scherm
Foodhallen Arnhem © PR
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.