Eef Peeters van het Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 tussen twee stukken van zijn anti-tank versperring als een van de onderdelen van zijn zijn beveiliging tegen bendes die het voorzien hebben op waardevol oorlogstuig uit de Tweede Wereldoorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
Eef Peeters van het Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 tussen twee stukken van zijn anti-tank versperring als een van de onderdelen van zijn zijn beveiliging tegen bendes die het voorzien hebben op waardevol oorlogstuig uit de Tweede Wereldoorlog. © Gerard Burgers

Arnhems oorlogsmuseum voert beveiliging op tegen dievenbendes: ‘Hier kan geen vrachtwagen doorheen’

ARNHEM - Oorlogsmusea van verzamelaars zijn de laatste tijd doelwit van dievenbendes die het voorzien hebben op kostbare wapens en uniformen. Eef Peeters van het Arnhems Oorlogmuseum 40-45 voert daarom de beveiliging op. De anti-tank versperringen liggen al klaar. ,,Ik heb net een elektrisch hekwerk besteld waar geen vrachtwagen doorheen kan.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Bijtende winkeldief overmeesterd door personeel en omstanders
    Play

    Bijtende winkeldief overmees­terd door personeel en omstanders

  2. Politie zoekt naar illegaal vuurwerk in auto's op A12
    Play

    Politie zoekt naar illegaal vuurwerk in auto's op A12

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.