Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ADN / Ton Poortvliet

Arnhemse Corrie treurt om overleden kat: ‘Guusje is doodgebeten door een agressieve hond’

ARNHEM - Intens verdrietig is Corrie Felix om de dood van haar kat, Guusje. Volgens de Arnhemse is het dier doodgebeten door een agressieve hond. Ze maakt zich zorgen. ,,Ik ben niet de enige. Mensen voelen zich niet veilig in de eigen wijk.”

8 reacties

 • Fred Schuit

  1 jaar geleden
  Als u uw kat niet naar buiten had gedaan, het is namelijk een huisdier, dan was dit niet gebeurd. Er worden door katten enorme hoeveelheden vogels en andere kleine gepakt; nu is het een keer andersom. Dat vind ik sneu voor u, maar ik denk dat het tijd wordt dat mensen gaan beseffen dat je een kat niet zondermeer buiten kan zetten. Daarnaast vind ik dat het bezit van potentieel gevaarlijke honden veel sterker gereguleerd moet worden.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Zielig voor het katje om op deze manier aan zijn einde te komen maar als mijn hondje een kat ziet wil hij er ook achteraan. Gelukkig krijgt hij daar de kans niet voor want op straat is hij aangelijnd. Alleen in mij tuin mag hij achter katten aan want die vreten de door mij gevoerde vogeltjes op als ze de kans krijgen.
 • robert jan de bruin

  1 jaar geleden
  Corrie, allereerst gecondoleerd met het overlijden van je kat. En het gebeuren is niet goed te praten, helemaal het gedrag van de eigenaar van de hond niet met zijn doorlopen. Voor de rest ken ik de situatie niet, en weet niet hoe het gebeurd is, dus daar kan en wil ik niet over oordelen. Wat ik wel wil zeggen dat het weer een ontzettend negatief sensatie stukje met een door deze krant vaak gebruikte foto is. Deze krant lijkt wel enorm te kicken op negatieve hond berichten.
 • Gert Mans

  1 jaar geleden
  Ik lees hier reacties zonder enig empathie. Of voelen zich persoonlijk zonder reden aangesproken als honden bezitter. Dat verbaast me niets meer in 2021 sommige mensen kunnen hun kinderen amper opvoeden laat staan een hond. Hou je hond aan de lijn als die anderen wil aanvallen. Ik wens Corrie sterkte met het verlies van haar kat.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Maar maak je vooral druk over de wolf op de Veluwe die een hele schaap doodbijt, mensen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem