Busreis van gemeenteraadsleden langs ‘rotte plekken’ op de bedrijventerreinen van Arnhem. Een rondleiding in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Busreis van gemeenteraadsleden langs ‘rotte plekken’ op de bedrijventerreinen van Arnhem. Een rondleiding in 2018. © Gerard Burgers

Arnhemse criminaliteit schrikt nette ondernemers af; bedrijven trekken naar Duiven, Elst en Bemmel

ARNHEM - De bedrijventerreinen van Arnhem dreigen ten onder te gaan aan oprukkende criminaliteit en verloedering. De teloorgang is zo groot dat ondernemers die een nieuwe vestigingsplaats zoeken, eerder kijken naar de omliggende plaatsen. 

5 reacties

 • John Fender

  1 maand geleden
  En laten daar nou volop patserbakken rijden. Maar ja die zijn eigendom van moeder...
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Dan hebben we het nog maar niet over de Rijnkade, Steenstraat en Hommelseweg.
 • Joris Driepinter

  1 maand geleden
  Criminele ondernemers heb je in meer soorten dan alleen diegene waar je het aan de buitenkant van kunt zien hoor... onder de 'gewone' ondernemers zitten ook voldoende 'semi-criminelen' hoor... daarbij groeien die natuurlijk ook gewoon met de tijd mee.
 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  "Hij rept van dubieuze vastgoedeigenaren die her en der panden in Arnhem opkopen. ,,Dit is natuurlijk al tijden gaande. Panden komen in handen van de verkeerde mensen. Ze verwerven het vastgoed bewust zonder tussenkomst van makelaars om onder de radar te blijven. Dan krijg je een neerwaartse spiraal, op weg naar gettovorming op onze bedrijventerreinen." Ah interessant. Was daar laatst niet al een artikel over geschreven? Ene Soros? Dat ging allemaal volgens de regels als ik het mag geloven.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Mij schrikken de Arnhemse milieuregels enorm af, die veranderen 3x per jaar en daar kan een ondernemer niet op bouwen. Ondernemers worden nu gedwongen nieuwe bedrijfswagens te kopen terwijl die absoluut niet veilig zijn 'snachts.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.