Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Arnhemse fysiotherapeut had seks met patiënten: ‘Ik was kwetsbaar en daar heeft hij misbruik van gemaakt’

Een Arnhemse fysiotherapeut (39) mag sinds kort, na een tuchtrechtelijke uitspraak, zijn vak niet meer uitoefenen wegens (seksueel) grensoverschrijdend gedrag bij twee vrouwen. Ook zou hij een van hen drugs hebben aangeboden. De Arnhemmer ontkent vrijwel alle aantijgingen. Tegen deze krant doen de twee patiënten hun verhaal.   

3 reacties

 • H van Marwijk

  5 maanden geleden
  Dit interview is heel anders dan twee jaar geleden . Toen was het hier in ons dorp het gesprek van de dag , allesbehalve anoniem dus ! En was de dame in kwestie erg boos omdat de wederzijdse verliefdheid over was bij de therapeut . Feit blijft natuurlijk dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft getoond en daar inderdaad terecht voor bestraft is . Ben zelf toentertijd als vrouwelijke patiënt door hem behandeld en heb net als veel andere patiënten nooit geen problemen gehad .
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Hulpverlening komt van binnenuit.
 • ronald van ooijen

  5 maanden geleden
  Het ligt altijd aan de vrouw volgens de dader. Als ze avances maken, if half naakt op je te wachten, dan corrigeer je ze. En als je merkt dat je niet professionele gevoelens krijgt, stop je met de betreffende patiënt of je neemt een collega mee En als ze indienen, zeuren over werkgelegenheid collega's etc is dus een bekentenis dat hij weet dat hij de grens heeft overschreden. Terecht geschrapt

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.