Rolf Hensel
Volledig scherm
PREMIUM
© Rolf Hensel

Arnhemse horeca zucht onder lockdown: ‘We leven op bijstandsniveau’

Arnhem - De horeca in Arnhem en omgeving lijdt nu de gedeeltelijke lockdown vermoedelijk tot in december voortduurt. ,,De verslagenheid is groot.”

21 reacties

 • Lilly

  1 jaar geleden
  Dan die horeca eigenaren die jou even willen voorrekenen wat een glas water (voor medicijnen)hun extra kost, ze moeten een extra glas pakken het vullen met water het naar jou toe brengen dan weer van de tafel afpakken en in de afwasmachine doe.Dus het is echt heel veel moeite voor hun.dat je net voor €45,- een lunch bestelt hebt vergeten we maar even.Dit soort horeca zaken vergeet je echt nooit meer,arrogantie ten top.
 • BobulinskiReport

  1 jaar geleden
  Er is werk genoeg in de bouw en industrie....niet zou huilen..
 • Paul David

  1 jaar geleden
  De horeca behoren toch echt niet tot de eerste levensbehoefte en enige sanering in die branche is ook niet verkeerd.
 • Johan

  1 jaar geleden
  Let op mijn woorden:Na corona kost een biertje €10 of zelfs nog meer, ja  meneer heeft het nu moeilijk, krijg staats steun en bijstand dat is wel een enorme inkomens daling en die mogen dan de klanten weer ophoesten !!!!  
 • Nijmegencentrum

  1 jaar geleden
  En dan 8 euro durven vragen voor een afhaal soepje. Oplichterlij en ze maken zichzelf kapot met die belachelijke prijzen. Neem je verlies en sluit je tent. Start wat anders of ga uithuilen in de bijstand maar loop niet zo te klagen.
 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.