Volledig scherm
Intertoys. © ROBIN UTRECHT

Arnhemse Intertoys-filialen in centrum en Presikhaaf gaan dicht

ARNHEM - De Intertoys-filialen aan de Hanzestraat in Presikhaaf en aan de Jansstraat in het centrum van Arnhem gaan uiterlijk half mei dicht. De zaken vallen niet onder de ongeveer 220 Intertoys-winkels in ons land die een doorstart maken. 

Arnhem houdt daardoor na de doorstart nog twee Intertoys-winkels over: de winkel in winkelcentrum Kronenburg en de zaak aan de Heerlenstraat in de wijk De Laar. Ook de Intertoys aan de Hoofdstraat in Velp blijft open. 

Eerder vandaag werd bekend dat 91 Intertoysfilialen de deuren sluiten nu duidelijk is dat de Portugese speelgoedspecialist Green Swan een groot deel van de bekende speelgoedketen overneemt. In het verspreidingsgebied van De Gelderlander sluiten in totaal elf filialen de deuren. Vier daarvan zijn gevestigd in Arnhem en Nijmegen.

In deze winkels start zaterdag de opheffingsuitverkoop. Green Swan wil ongeveer 220 winkels openhouden, of dat lukt is nog de vraag. In totaal heeft Intertoys 286 eigen vestigingen en daarnaast winkels die in handen zijn van franchisers. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.