Arnhemse inzamelingsactie voor Turkije loopt uit de hand: ‘We hebben te veel’

met videoLuiers, pijnstillers, opgerolde dekens. Vier vrienden besloten maandagmorgen spullen in te zamelen voor het door een aardbeving getroffen Turkije. ,,We wilden met twee busjes gaan, maar het worden heel wat vrachtwagens. Het is compleet uit de hand gelopen. Dit is overweldigend”, zegt initiatiefnemer Selim Ak.

11 reacties

 • Edward Maat

  1 maand geleden
  Mensen mensen wat een kritische woorden . Niks doen is dit dan een optie ? Andere bekritiseerd is makkelijk . Zou zeggen met deze wijsheid , stroop je mouw op en bied je hulp aan of zorg dat ze de juiste hulp wel krijgen want het is een goede actie en waar een wil is een weg . Top . Goed bezich . Dus bij deze ook gelijk een oproep help deze mensen met logistiek op zetten en help waar dit kan hierin.
 • Esther Jansen

  1 maand geleden
  En Syrië, deze mensen hebben ook hulp nodig
 • M. Angel

  1 maand geleden
  De voedselbank komt het vast met liefde ophalen.
 • Willem van Hattum

  1 maand geleden
  Wat een vreselijke ramp in Turkije en Syrië . Ik snap heel goed dat mensen wat willen doen en betekenen voor de slachtoffers. Zag gisteren op tv hoe er werd ingezameld en vreesde al dat het uit de klauwen ging lopen. Zo jammer van alle lieve bedoelingen. Alles moet alsnog uitgezocht worden en naar de goeie plek gebracht worden. Dat is organisatorisch een gigantische klus. En hoe komt het op de plek? Wegen zijn kapot.Mensen die helpen zijn ook vaak slachtoffer. Niet te snel oordelen.
 • Frans Wouters

  1 maand geleden
  Breng het ook naar Syrië. Die mensen hebben het misschien nog moeilijker.

In samenwerking met indebuurt Arnhem