Een man heeft zich verkleed als Pennywise the Clown. Het karakter uit de de film It van Stephen King. Foto ter illustratie, dit is niet de clown die in Arnhem is gesignaleerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man heeft zich verkleed als Pennywise the Clown. Het karakter uit de de film It van Stephen King. Foto ter illustratie, dit is niet de clown die in Arnhem is gesignaleerd. © ANP

'Arnhemse Killerclown had masker uit horrorfilm It'

ARNHEM - ,,Als er een raket op mijn scootmobiel had gezeten, had ik de killerclown gegrepen, dan was hij voor mij’’, zegt de 46-jarige Arnhemse Bea de Kok. ,,Echt balen.’’ De mindervalide vrouw is nog gefrustreerd over het feit dat ze de vermeende 'killerclown' heeft 'laten lopen'. 

19 reacties

 • Greedo

  3 jaar geleden
  Deze reactie is me uit het hart gegrepen. Nu al vier artikelen. Inclusief een deskundige die het moet duiden en nota bene wordt John Wayne Gacy erbij gehaald. In de jaren 60 gebeurde dit met Ufo's.  En natuurlijk snel de term "killerclown" gebruikt. Het doel is kennelijk dat Presikhaaf en masse met fakkels en rieken de wijk gaat uitkammen naar iets dat er niet is. Met een beetje geluk voor de krant wordt er ook nog een of andere buurtzonderling gemolesteerd.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Ik denk...dat iemand die zich ergeren aan de spelende kinderen.Schreeuwend,gillende,enspelende kinderen wekken soms veel irritatie..dus kleintjes bang maken?
 • Riet Pluim

  3 jaar geleden
  Alle clowns zijn clown. Nuff said.Je zou toch niet willen dat zo'n griezel de tandarts assisteert.
 • Greedo

  3 jaar geleden
  Wat een onzin. Volgens de kinderen had hij er drie uur gestaan, met messen. Maar ze renden niet weg natuurlijk. Kinderen verzinnen vaak verhaaltjes. Maar als die dan ineens bloedserieus worden genomen durven ze dat niet meer te zeggen. Vind je het niet raar dat verder niemand hem heeft gezien? Nog los van het feit dat in een clownspak bij een speeltuin in Presikhaaf gaan staan een soort suïcidepoging is.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Een killerclown, toe maar. Hoeveel doden zijn er al gevallen dan? De Gelderlander bevestigt zijn reputatie als sensatieblaadje maar weer eens. Enkele wazige en, tot nog toe, onbewezen fantasieverhalen van een paar kinderen is voor de Gelderlander voldoende aanleiding om dagen lang allerlei nonsensberichten de wereld in te slingeren. Horrorkrant zul je bedoelen

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.