Miranda van Gaalen (links) en Jeannette Wouters.
Volledig scherm
Miranda van Gaalen (links) en Jeannette Wouters. © Eigen Beeld

Arnhemse matchmakers willen dat hun datingsite niet de zoveelste vleeskeuring is

ARNHEM - Miranda van Gaalen en Jeannette Wouters riepen afgelopen zomer de datingwebsite Dating Selection in het leven. Hiermee willen de twee Arnhemse vrouwen, in het dagelijks leven ook schrijver en kunstenaar, vrijgezellen helpen bij het vinden van de perfecte match. ,,Hetero, homo, bi, lesbisch: het maakt niet uit. We zijn er voor alle vrijgezellen met lef.”

3 reacties

 • Miranda van Gaalen

  8 maanden geleden
  Beste Echte Arnhemmer, iedereen die dezelfde geboortedatum en geboortetijd heeft bezit dezelfde karaktereigenschappen. Die zijn in de kern aanwezig. Hoe iemands persoonlijkheid zich ontwikkelt en welke sterke en/of zwakke eigenschappen de boventoon voeren wordt bepaald door opvoeding, cultuur en maatschappij. Daarom zullen levens altijd verschillen.Dating Selection bepaalt aan de hand van de karakterkaarten bepalen welke karakters het beste bij elkaar passen. Dit kan met kennis van Bazi. Dan is er sprake van een klik. Een unieke methode. Uw conclusie is onjuist.
 • EchteArnhemmer

  8 maanden geleden
  Dus iedereen die op dezelfde datum als ik geboren is heeft dezelfde persoonlijkheid. Wat een onzin. Pure oplichting dit
 • Jeempie

  8 maanden geleden
  Volgens mij match ik volledig met die blonde mevrouw. Jeempie: Man 190cm... Kaal.. Koken.. wandelen... parachutespringen... bergbeklimmen... tree whisperen... kroegtijgeren.. kreefthappen... Hoedje wip... wat een overeenkomsten, het is bijna eng...! 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.