Volledig scherm
Michella Kox onder de zonnebank. © Erik van ’t Hullenaar

Arnhemse Michella Kox geeft eigen feest met ‘tokkie’ als dresscode

ARNHEM - Realityster Michella Kox uit Arnhem geeft op donderdag 14 februari haar eigen feest in Café Ons Huis in het Arnhemse Elden. De dresscode? ‘Tokkie’, zo staat op de aankondiging.

Tijdens het feest gaat Kox haar ‘held’ Fabiola interviewen. Zij is onder meer bekend van de tv-serie ‘Tempation Island VIPS’. Ook andere mensen kunnen vragen stellen aan de special guest.

Iedere feestganger op ‘Michella’s Temptation Party’ krijgt bij binnenkomst een lot waarmee ‘grappige prijzen’ zijn te winnen. Kox belooft een evenement dat vier uur lang draait om gezelligheid. Ze heeft nog wel een boodschap voor geïnteresseerden: je moet vooral niet te serieus zijn en houden van humor en sensatie.

Kaarten voor het feest van Kox, dat 14 februari van 19.00 tot 23.00 uur duurt, kosten tien euro per stuk. Ze kunnen worden besteld door de organisator een privébericht te sturen via Facebook.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.