Arnhemse Mondmaskerfabriek draait op volle toeren: ‘Hoezo tekort aan goede mondkapjes?’

videoARNHEM - Nu het Outbreak Management Team (OMT) adviseert om op drukke plekken voortaan alleen nog medische mondkapjes te dragen, trekt de Arnhemse Mondmaskerfabriek aan de bel. ,,Hoezo is er een tekort aan goede mondkapjes? Wij hebben voldoende capaciteit om ze te leveren.”

19 reacties

 • Kenneth Tharmaratnam

  4 maanden geleden
  Wanneer men als ongevaccineerde thuis, zonder 2G+, toch onverhoopt door een gevaccineerde besmet zou raken zal dat in de veel gevallen eigen schuld zijn, want vele tv & radio spotjes en oproepen de laatste weken, vooral in de aanloop naar de feestdagen, adviseerden niet voor niets om een (zelf)test te doen alvorens men iemand anders, een ander huishouden bezoekt en daar is een verantwoordelijkheid voor zowel gastheer als gast en de gastheer kan daar op toezien.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Maar goed dat de Goede en Roberts het niet voor het zeggen hebben.
 • Bryan de Goede

  4 maanden geleden
  WEG met dat hele idee dat 2G/3G/2G+ de maatschappij zal redden! Het is niet meer dan een manier om fundamentele grondrechten te breken in de hoop dat het wat doet tegen een virus. Zoals we met z'n allen hebben gezien in omliggende landen houdt een G maatregel besmettingen absoluut niet tegen. Dat de winkels en horeca daar wèl open zijn is dan ook niet te danken aan G maatregelen, maar aan beleidskeuzes vanuit de politiek.
 • H. Roberts

  4 maanden geleden
  @pietje bell, als een lockdown al niet helpt, hoe helpt 2G dan? Ongevaccineerde mogen nergens naar binnen. Diegene die wel naar binnen mogen nemen het mee naar huis en besmetten ongevaccineerde alsnog. Pure schijnveiligheid.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Dirk het is volgens mij helemaal niet de bedoeling dat je die maskers in de buitenlucht continue gebruikt, alleen op drukke plaatsen. Het is trouwens nog niet definitief.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.