Ondernemer Fleur Bakker bij de Mondmaskerfabriek .
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Fleur Bakker bij de Mondmaskerfabriek . © Gerard Burgers

Arnhemse Mondmaskerfabriek mag eindelijk mondkapjes gaan leveren aan overheid: ‘Superfijn dat het is gelukt’

ARNHEM - Feest in Arnhem. De Mondmaskerfabriek mag eindelijk medische mondkapjes gaan leveren aan het Landelijke Consortium Hulpmiddelen. De 350.000 kapjes die straks wekelijks uit de fabriek op de locatie van werkbedrijf Scalabor komen, zijn nu volledig gecertificeerd. 

17 reacties

 • Aad

  2 jaar geleden
  Waarom zijn die mondkapjes die Baudet had gevonden nooit ingekocht door onze regering? Ze waren goedgekeurd en er konden enorme hoeveelheden gelegeverd worden, binnen een week. De Jonge kon zelf geen mondkapjes vinden en nu nog steeds niet.
 • Aad

  2 jaar geleden
  Nou kijk eens op de foto, ze staan allemaal niets te doen....
 • F Schutter

  2 jaar geleden
  Maar stel dat je ziek wordt en misschien geholpen moet worden door een arts en of verpleegkundige met een mondkapje gemaakt door iemand uit deze fantastische fabriek uit Arnhem Wat doe je dan? Keuze 1 : laten helpen Keuze 2: ik ga naar huis en laat het zo als het is
 • Schapenherder

  2 jaar geleden
  Helaas wel met buitenlanders, niet met Nederlandse werknemers. Plus dat dit hele riedeltje met subsidies, dus uw belastingen wordt betaald!
 • Titus

  2 jaar geleden
  Eindelijk zijn ze zover, dat werd tijd!   gelukkig dat de situatie dit vereiste, duurde toch nog te lang voor productie hier in eigen land mag!   Veel beter en zó nodig dat van alles weer in eigen land en regio wordt gemaakt, geeft werk , is beter voor alles!  Dat er mensen werken die als immigrant naar Europa gekomen zijn, is ook iets goeds!  Als ze een eerlijke status hebben verdienen ze dit, als perspectief!

In samenwerking met indebuurt Arnhem