Karlijn Beekmans van Hotel Bar Karel in Arnhem fotografeert gerechten en hapjes die ze via internet te koop aanbiedt.
Volledig scherm
PREMIUM
Karlijn Beekmans van Hotel Bar Karel in Arnhem fotografeert gerechten en hapjes die ze via internet te koop aanbiedt. © Gerard Burgers

Arnhemse ondernemer helpt pijn te verzachten bij horeca met gratis bestelsite: ‘Wij willen helpen te overleven’

ARNHEM/ DOORNENBURG - Horeca-ondernemers zijn blij met het eenvoudige bestelsysteem Hungggry dat websiteontwerper Power Assist uit Arnhem hen gratis aanbiedt. De in Huissen geboren en getogen mede-eigenaar Coen Siebenheller wil zo de hard getroffen horeca  in coronatijden helpen de pijn te verzachten.

Voor chefkok/eigenaar Mike Cornelissen van één sterrenrestaurant Rijnzicht in Doornenburg is de gratis bestelwebsite voor horeca-ondernemers een geschenk uit de hemel. 

,,Ik vind het supertof dat een ondernemer die hier ook vandaan komt ons op deze manier steunt. Ik kan me nu helemaal richten op het bereiden van de maaltijden. De administratieve rompslomp van bestellingen noteren en bonnetjes bewaren valt nu dankzij dit bestelsysteem weg.”

Heel makkelijk

Dat vindt ook Karlijn Beekmans, eigenaar Bar Hotel Karel in Arnhem. ,,Vanaf onze eigen website kom je zo op Hungggry en vul je heel makkelijk in wat je wilt bestellen. Voor mij is het fijn omdat klanten tijdens het bestellen direct met Ideal afrekenen. Het is weleens voorgekomen dat iemand telefonisch of via whatsapp een quiche,  focaccia of taart bestelt en het niet komt ophalen. Dat is vervelend.”

Quote

Er zit absoluut geen addertje onder het gras. Wij willen de horeca-onderne­mers helpen overleven

Coen Siebenheller, mede-eigenaar Hungggry
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.