Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Arnhemse raad wil noodopvang voor Afghaanse vluchtelingen: ‘We moeten onze barmhartigheid tonen’

Arnhem wil een noodopvang voor vluchtelingen in de stad openen. Een meerderheid in de Arnhemse gemeenteraad wil dat snel regelen.

11 reacties

 • Bert Geurtz

  1 jaar geleden
  Goedkoop scoren om weer asielzoekers naar Arnhem te halen. Maar daarna moeten ze ook weer een huis en dan schuiven de woningzoekende weer lekker op naar een uitzichtloze plek op de ranglijst. volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen maar eens over nadenken mede Arnhemmers! misschien een APV wetje aannemen dat Groen Linksers alleen in aanmerking voor een woning komen als ze drie asielzoekers in huis hebben.
 • EJJ Maanen

  1 jaar geleden
  Laten we ook alle huurwoningen extra in box 3 gaan belasten, zodat de bewoners deze huizen ook niet meer kunnen betalen. Dit maakt de woningen dan weer vrij voor asielzoekers. Die kunnen daar dan mooi gratis wonen. Weten nog meer van die nare Nederlanders hoe het is om geen goed dak boven het hoofd te hebben! Met dank aan onze linkse stemgerechtigden.
 • Karel Koning

  1 jaar geleden
  Camping Arnhem, B&B's en koepelkerk zou een oplossing kunnen zijn. En elk college- en raadslid zou een kamer kunnen inrichten voor een vluchteling.
 • wilma beek

  1 jaar geleden
  Waar blijft de leus eigen volk eerst,sta al 15jaar ingeschreven en heb nog steeds niks,laat ze maar bij de dames/heren politici wonen.
 • A.J Houten

  1 jaar geleden
  Tip voor alle stemmers op D66,Denk,CU en de rest neem een asiel gezin in huis en betaal dan ook alle bijkomende kosten,zodat die kosten niet op de gemeenschap drukken,pas dan ben je goed bezig.

In samenwerking met indebuurt Arnhem