Restaurant De Watermolen is tegenwoordig zeven dagen per week geopend voor de lunch.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant De Watermolen is tegenwoordig zeven dagen per week geopend voor de lunch. © Gerard Burgers

Arnhemse restaurants gooien het roer om: ‘Lunchen is het nieuwe dineren’

ARNHEM/ VELP/ HEELSUM - Geen diner? Dan vijf, zes of zelfs zeven gangen tijdens de lunch. Vanwege de avondlockdown focussen Arnhemse horecazaken noodgedwongen op de lunchtijd.

9 reacties

 • bart verplak

  2 maanden geleden
  En dan net als vroeger in het leger lupa's verstrekken voor de rest van de dag.
 • Nico Tukker

  2 maanden geleden
  'Ik begin met een hartenkreet. Met een dringende oproep aan ons allemaal om na te denken over de vraag: kan ik nog iets extra doen? Kan ik nog iets meer doen dan nu? Kan ik iets beter doen? Wel extra stapje kan ik zetten? Maakt niet uit waar of hoe. Thuis of onderweg, op het werk of op school, op de sportclub of in de winkel.' (Mark Rutte op pesonferentie op 12 november). Restaurants lijken mij ook onder 'werk' te vallen.
 • patrick wijgman

  2 maanden geleden
  A Gerritsen…..iedere maand waarschijnlijk je vaste salarisje ( of uitkering ) toch wel krijgen, en voor de rest geen interesse of compassie hebben met mensen die al 2 jaar geen of nauwelijks inkomen hebben en dat gezeur vinden …..ik denk dat de horeca of wie !!! dan ook niet heel verdrietig is om u niet te zien .
 • Nico Tukker

  2 maanden geleden
  ‘Op deze manier span je het paard achter de wagen. En ja, ik denk dat dat tekenend is voor hoe we in Nederland met de coronamaatregelen omgaan. Veel mensen vinden dat we het met z’n allen beter moeten doen. Maar voor zichzelf zoeken ze de grenzen op.’ (Rijstate Bestuursvoorzitter Wim van Harten in de VK over een vollebalclub die 's ochtends i.p.v. 's avonds gaat trainen).
 • Louis Jansen

  2 maanden geleden
  @ Peter Driessen en @ A Gerritsen. Dit noemen we inventief of creatief ondernemingschap. Prima toch?
 1. Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed
  PREMIUM
  column remco kock

  Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed

  ,,Beste reiziger. Ik heet u van harte welkom in de trein richting Nijmegen, Oss, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Etten-Leur en eindbestemming Roosendaal. Op dit moment hebben wij een vertraging van circa tien minuten, opgelopen na een seinstoring in Zwolle. Ik herinner u eraan dat het dragen van een mondkapje, over uw mond en over uw neus, nog steeds verplicht is, in de trein en ook op het station, in verband met de strijd tegen het verspreiden van het coronavirus…”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.