Angela Stegeman heeft net een nieuw boek uit: ‘Pumps, pillen & popcorn'.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Stegeman heeft net een nieuw boek uit: ‘Pumps, pillen & popcorn'. © Gerard Burgers

Arnhemse schrijver Angela Stegeman komt met tweede feelgoodroman: ‘Pumps, pillen & popcorn’

ARNHEM - Ze heeft een enorme drang om te schrijven. Pumps, pillen & popcorn is de tweede feelgoodroman van voormalig apothekersassistente Angela Stegeman (40) uit Arnhem. Maar bij uitgeverij Ellessy ligt Tijdrit, het eerste boek van haar zesdelige wielerserie ook al te wachten op verschijning. Het tweede deel Wegkapitein is in de maak. ,,Ik zie mezelf zeker de komende tien jaar wel schrijven en me er steeds in verbeteren.’’

Pumps, pillen & popcorn staat ook niet op zichzelf. Het is het eerste deel van een trilogie. De Arnhemse Emma speelt er de hoofdrol in. In de volgende delen draait het verhaal om respectievelijk haar tweelingzus en haar oudere zus. ,,Pumps, pillen & popcorn speelt in 2011. Toen ben ik er ook al aan begonnen, maar het is in verband met veranderende omstandigheden in etappes tot stand gekomen. Ik kreeg een kind en mijn ziekte ME verergerde waardoor het een tijd stil heeft gelegen’’, zegt Stegeman.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.