Arnhemse sportschoolhouder wil het vuurtje net zo lang opstoken tot de minister de fitnessbranche serieus neemt

VideoARNHEM - De initiatiefnemers van de eerste ‘gezondheidsmarathon’ kijken met een goed gevoel terug op hun actie. Het belangrijkste doel, het genereren van landelijke publiciteit en het creëren van brede steun voor het snel heropenen van de fitnesscentra, is volgens de negen sportschoolhouders uit Arnhem en omgeving ruim gehaald. 

5 reacties

 • Joost Krechting

  1 maand geleden
  Lucas@ als jij Thomas een beetje zou kennen, dan zou je dit soort onzin niet verkondigen. Als jij Thomas zou kennen, dan zou jij weten waar hij daadwerkelijk voor staat. Dat er mensen zijn die een sportschool met begeleiding nodig hebben om gemotiveerd te kunnen sporten. En stel dat er ergens wel een waarheid in je verhaaltje zou zitten, dan wil ik wel eens weten wat jij zou doen met een eigen onderneming die zo onder druk staat. Denk eens na voordat je iets schrijft
 • Kimmy Ros

  1 maand geleden
  Deze oma kan ook meedoen met gymnastiek voor bejaarden op tv. Wat gezonder eten helpt ook,
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Hij zal het ongetwijfeld moeilijk hebben, maar hij heeft ook weinig gevoel voor verantwoordelijkheid, het gaat hem volgens mij alleen om zijn eigen toko verder niets.
 • A Gerritsen

  1 maand geleden
  Wanneer houden de sportscholen nu eens op met klagen en zeuren ! Alles onder motto welzijn van mens. Hou toch op, het gast alleen om geld. Sporten en bewegen kun je heel goed zonder sportschool. Daar worden alleen maar zgn hippe pakjes geshowd, wat ern waanzin.
 • Lucas Vries

  1 maand geleden
  Ik kan me voorstellen dat de sportscholhouders het een beetje benauwd krijgen. Ze moeten dat fabeltje, dat ze nodig zouden zijn om de bevolking fit te houden, toch in stand zien te houden. Dadelijk zien ze de helft van hun clientéle misschien niet terug, omdat ze ontdekt hebt dat je buiten de sportschool genoeg andere mogelijkheden hebt om te bewegen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Arnhem e.o.