Bewoners van flatgebouw aan de Llange Wal, steunen Belgische buurman voor het WK.
Volledig scherm
Bewoners van flatgebouw aan de Llange Wal, steunen Belgische buurman voor het WK. © Rolf Hensel

Arnhemse straat vol Belgische vlaggen: ‘Amai, allemaal vlaggen in ene keer’

ARNHEM - Een straat in Antwerpen, Luik of Brugge? Nee, een flat vol wapperende Belgische vlaggen aan de Lange Wal in Arnhem, tegenover Winkelcentrum Presikhaaf. Daar is de steun voor het nationale team van de zuiderburen, de Rode Duivels, ongekend groot nu dat vanavond in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Brazilië speelt.

16 reacties

 • SRB

  3 jaar geleden
  Mee eens. De arrogantie van de Belgen neemt Braziliaanse vormen aan. Zal niet ontkennen dat ze goed zijn en ik vind België verder ook een fijn land om te vertoeven. Maar als Nederlander ben ik gewoon voor Nederland. Ook nu. Wel was ik blij dat België Brazilië heeft verslagen, puur omdat ik die Brazilianen veel minder kan pruimen met die huilmar junior :)
 • Ram

  3 jaar geleden
  Waarom steunen jullie een land die zo een uitgesproken hekel aan Nederlanders hebben ? De belgen zouden nooit maar echt nooit Nederland steunen. Ze vinden ons arrogant . Dat terwijl Nederlanders bekend staan als "kontenkruipers". Kijk maar eens op vakantie waarbij ze obers en bar personeel in de bips kruipen om maar aardig te worden gevonden. De Turken lachen zich daarover rot achter hun rug . De Belgen verdienen de steun echt niet.Ik ga voor Kroatie.....de underdog ! En ik hoop dat de Belgen afgemaakt zullen worden door de Fransen...een land nog arroganter dan zij zijn.
 • geraldine

  3 jaar geleden
  Gefeliciteerd Belgie!! Op naar de volgende ronde en er weer volop tegenaan. Jullie kunnen het!!
 • geraldine

  3 jaar geleden
  Ach Marco toch, soms is het leven overleg met elkaar hebben, je weet wel communiceren. Wel zo handig als je je huwelijk is stand wil houden, Als de 1 voor Belgie en en de ander Brazil kan er nog wel eens een dingetje in  huis worden.En wat is er mis mee dat Ton en zijn vrouw dit besloten hebben samen. Heb jij daar last van? Ook alle duimpjes omlaag bij Ton wat is jullie probleem? Ton helemaal goed even overleggen voor het een gekkenhuis wordt in huis van geschreeuw ect door elkaar heen!!!
 • jetske

  3 jaar geleden
  Hoop dat Belgische elftal wint, alleen al om die oervervelende aanstelligere Neymar, hoop dat de scheidsrechter hem strak houdt zoals Bjorn Kuiper het deed bij eerste wedstrijd Brasil, hup, hup Belgische team zet hem op vanavond.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop

 2. Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebiuskerk in
  Play

  Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebius­kerk in

Arnhem e.o.