Myrthe Oomen voor het pand in het Spijkerkwartier in Arnhem waar ze nu nog een kamer bewoont.
Volledig scherm
PREMIUM
Myrthe Oomen voor het pand in het Spijkerkwartier in Arnhem waar ze nu nog een kamer bewoont. © DG

Arnhemse studente bang dat huurbaas haar wil inruilen voor Oekraïense arbeidsmigranten

ARNHEM - De Arnhemse Myrthe Oomen vreest dat haar nieuwe huurbaas haar uit haar kamer in het Spijkerkwartier probeert te jagen door op hetzelfde adres Oekraïense arbeidsmigranten te huisvesten.

18 reacties

 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  Of er nu studenten zitten of arbeidsmigranten. Het blijft hetzelfde nl. Kamerverhuur. Dus daar moet je geen onderscheid in maken.
 • jan eikelboom

  1 maand geleden
  Blijven zitten en gebruik maken van je recht als huurder. Je niet laten wegjagen door intimidatie en praatjes van deze gladde aal.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  @Katie Willems, de overheid hoeft de woningmarkt niet te regelen want we wonen niet in china. Prins Bernhard jr. heeft 500 huizen gekocht en daar gaat de overheid echt niets aan veranderen.
 • Erwin Damhuis

  1 maand geleden
  Het zijn onze neo liberale beleidsmakers die dit faciliteren. Bedrijven kunnen zich tegen zeer gunstige voorwaarden in NL vestigen en daarnaast hebben ze belastingvoordelen dus minder kosten door arbeidsmigranten in dienst te nemen. Het draait om de euro's die veelal op dezelfde hoop terecht komen. Dat we inmiddels met een enorm woningtekort zitten moeten wij en onze kinderen maar voor lief nemen. Want het gaat inmiddels om honderduizenden arbeidsmigranten. Wie er echt beter van worden? Tja...
 • Peter Willemsen

  1 maand geleden
  Er is al jaren sprake van een crisis op de woningmarkt! Waarom staat de overheid toe dat dit soort vastgoedcowboys de markt verzieken met hun hebzucht? Of is dat onderdeel van het neoliberale beleid dat ons land al jaren teistert?
 1. Na mislukte elektroshocktherapie probeert Joyce het nog één keer: met hulphond, anders toch euthanasie
  PREMIUM
  2

  Na mislukte elektro­shock­the­ra­pie probeert Joyce het nog één keer: met hulphond, anders toch euthanasie

  ARNHEM/ ELST - Het leven van Joyce Scholten heeft ruim een jaar na het verschijnen van haar boek ‘Verborgen Verdriet’ - over misstanden in de jeugdzorg en haar ‘mislukte tienerjaren’ - nog geen positieve wending genomen. Ja, ze is er nog, op haar 21e; terwijl ze vorig voorjaar eigenlijk een doodswens had. ,,Maar voor die euthanasie komt, wil ik eerst echt álles geprobeerd hebben. Dus is een hulphond mijn laatste mogelijke redding.”
 2. A50 weer vrijgegeven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwagenchauffeur aangehouden
  update | video

  A50 weer vrijgege­ven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwa­gen­chauf­feur aangehou­den

  ARNHEM - Bij een ongeval op de A50 is vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk met twee vrachtwagens en een bestelbus gebeurde ter hoogte van tankstation De Somp in Klarenbeek. De snelweg was hierdoor enkele uren volledig afgesloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.