Volledig scherm
PREMIUM
Fedjosa van der Lee, Bram Raaijmakers, Rick Peters en Raimond van den Akker organiseren het jubileumfeestje van de Arnhemse studentenvereniging Roderick. © Gerard Burgers

Arnhemse studentenvereniging jubileert, maar de echte Roderick feest niet mee

ARNHEM - De Arnhemse studentenvereniging Roderick viert zaterdag 10 november een feestje: ze bestaat 50 jaar. Althans, zo lang zou ze nu bestaan, als ze zichzelf in 2014 niet had opgeheven. Het jubileum is daarom ook een middel om aandacht te vestigen op het Arnhemse studieklimaat. Want alle andere studentenverenigingen hebben het óók zwaar, vindt Roderick.

De vier kartrekkers van het jubileumfeestje annex reünie,  Fedjosa van der Lee (32), Bram Raaijmakers (34), Rick Peters (31) en Raimond van den Akker (32), zijn druk bezig met de voorbereidingen. Voor de foto hebben ze de dispuutoutfits even uit de mottenballen gehaald. Fedosja trekt haar trui direct na de foto weer uit. ,,Hij stinkt nog naar bier.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.