Gemeenten hebben in coronatijd activiteiten als gametoernooien opgezet om jongeren vertier te bieden. Ook in Arnhem worstelen sommige tieners met de gevolgen van de pandemie voor hun leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenten hebben in coronatijd activiteiten als gametoernooien opgezet om jongeren vertier te bieden. Ook in Arnhem worstelen sommige tieners met de gevolgen van de pandemie voor hun leven. © ANP

Arnhemse tieners in de rij voor hulp vanwege psychische corona-nood

ARNHEM - Arnhemse tieners in psychische nood moeten soms wel vijf tot zes weken wachten alvorens ze hulp krijgen.

3 reacties

 • Jack van Dijk

  5 maanden geleden
  Beste Leen, oordeel niet zo snel en houdt nou eens op om groepen met elkaar te vergelijken. Jeugd die moet wachten op psychische hulp is echt ongewenst, het gaat om vaak jonge kinderen die het leven niet meer zien zitten. Laten we iedereen in zijn waarde laten en wat meer begrip hebben voor elkaar.
 • Anton van Driel

  5 maanden geleden
  De gevolgen van alle maatregelen zijn veel groter dan in ieder geval alle jaknikkers denken en ook zij zullen zwaar geraakt worden als de economie totaal instort. En maar vragen om meer maatregelen. Ondertussen verliezen mensen hun onderneming, werk, inkomen en geestelijke gezondheid. Gaan relaties en huwelijken naar de knoppen met de nodige gevolgen voor de kinderen. Alcohol en drugsgebruik zal omhoog schieten met alle nare gevolgen van dien. Zelfmoorden omhoog, criminaliteit. Reken er maar op
 • Leen

  5 maanden geleden
  Nou nou, wat hebben de tieners het toch zwaar. Je hoeft toch geen psycholoog te zijn om ze uit te leggen dat ze eens moeten kijken wat ze wél kunnen allemaal ipv zitten mokken wat ze allemaal niet kunnen ( tijdelijk). En de media helpt graag een handje mee door elke keer maar weer te benoemen dat ze het zo zwaar hebben. Weet je wie het zwaar hebben? Vul zelf maar in.....!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.