Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. © Eveline van Elk

Arnhemse villawijk krijgt er tientallen kleinere huizen bij, bewoners niet blij: ‘Hebben wij niet voor gekozen’

ARNHEM - In de moderne villawijk Gaardenhage in Arnhem-Zuid moeten niet langer 54, maar in totaal 84 woningen komen. Dat wil de gemeente Arnhem. Bewoners van Gaardenhage zijn er niet gelukkig mee. ,,We hebben niet voor niets gekozen voor een woning op deze plek’’, zegt wijkbewoner Ronald de Haan.

45 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Toch erg dat sommige lui zo arrogant zijn dat ze een ander geen woonruimte gunnen. Hoe triest ben je dan bezig.
 • B. Vermeulen

  1 jaar geleden
  Ik snap wel dat je daar nier wil wonen De kabvels zijn mooi. Maar de locatie niet. B.v. De speeltuin van de kinderboerderij met veel lawaai.
 • S Schiltmans

  1 jaar geleden
  Ik begrijp eigenlijk niet waarom De Gelderlander nog altijd ruimte geeft voor het plaasten van reacties. Tenzij het is om te kijken hoe groot precies de kift is onder de bevolking.
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Deze bewoners gunnen andere minder bedeelde het licht in de ogen niet. Treurig!
 • B. Bakker

  1 jaar geleden
  De gemeente is ook niet te vertrouwen wen er maar aan dit word met de dag erger. Persoonlijk vind ik het niet kunnen niets ten nadelen voor de kleinere woningen of de mensen die er komen te wonen maar afspraak is afspraak dit gaat echt te ver. Er zal wel geen ambtenaar in de wijk wonen anders was dit nooit ter spraken gekomen. Oplichters zijn het te gek voor woorden. Op zijn minst de mensen die er al wonen compenseren Qua geld een ieder 150.000 euro terug geven

In samenwerking met indebuurt Arnhem