Marinus van Driel, topman van HyGear in Arnhem.
Volledig scherm
Marinus van Driel, topman van HyGear in Arnhem. © Gerard Burgers

Arnhemse waterstofproducent HyGear zoekt miljoenen om te groeien

ARNHEM - HyGear, de Arnhemse producent van waterstofinstallaties, wil een bedrag van 5 miljoen euro ophalen via de NPEX. 

5 reacties

 • Fransje

  3 jaar geleden
  Als ze echt succesvol waren dan had dat echt wel grote en succesvolle investeerders aangetrokken. Nu mag de kleine particulier zijn zuur verdiende centen te grabbel gooien. Teakboomplantages, zeg je dat nog wat? Hoor je niets meer over.
 • Michiel

  3 jaar geleden
  Een succesvol bedrijf dat kapitaal aantrekt om te kunnen groeien is kansloos? Dat lijkt me toch niet. Dat lijkt me eerder de normaalste zaak van de wereld.   En inderdaad, die biomassacentrale moet er niet komen, daar heb je wel gelijk in.
 • Fransje

  3 jaar geleden
  Op IPKW heb je meer kansloze bedrijven, die zonder subsidies en "crowdfunding" niet overleven.Eerst  die fabriek die luiers recyclede, dan die Plato, of hoe dat bedrijf nú weer heet. En dan dat bedrijf dat biomassa wil verstoken. Wél met een forse financieële bijdrage van de gemeente uiteraard.En ze zijn allemaal "inovatief"...
 • Kareltje

  3 jaar geleden
  Zeer zeker geen klanten in Zuid-Amerika... daar doen ze niet mee aan dit hysterische gedoe. Gelukkig zijn er nog verstandige mensen, die in Zuid-Amerika dus. 
 • Fietser

  3 jaar geleden
  Mooi bedrijf met toekomst gericht product dat goed bij Kleefse Waard past. Zeker groen!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.