De teksten op de spandoeken bij het gemeentehuis spreken voor zich.
Volledig scherm
De teksten op de spandoeken bij het gemeentehuis spreken voor zich. © Rolf Hensel

Arnhemse woonwagenbewoners gaan wéér de barricades op: ‘Wij willen gifvrij wonen!’

ARNHEM - Moe worden ze ervan, een deel van de woonwagenbewoners van de Bethaniënstraat. Twee jaar na de ontdekking van de vervuilde grond onder hun wagens en in de grondwal rond het woonwagenkamp is er in hun ogen nog steeds geen zicht op een oplossing voor hun problemen. 

6 reacties

 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  …….grappig dat men het nog steeds woonwagens blijft noemen…..er is geen wiel meer te vinden , maar dat is een andere discussie. Ik wens ze succes.
 • A.M. BERBEN

  1 maand geleden
  Kennelijk vindt een aantal van deze bewoners van dat kamp dat het veel makkelijker is om maar weer eens met spandoeken bij het stadskantoor te gaan staan dan onderling tot een gemeenschappelijk standpunt te komen. De houding die de wethouder inneemt vind ik dan ook volstrekt begrijpelijk.
 • Melissa Hoeree

  1 maand geleden
  Anneke, Was het allemaal maar zo makkelijk dan hoe je het beschrijft maar dat is allang niet zo meer
 • Melissa Hoeree

  1 maand geleden
  Eelco de boer, Omdat de andere 4 familie een familie is Met een moeder zoon en dochter en ook nog een tante en die andere 7 gezinnen zijn geen familie van elkaar, daarom is het zo moeilijk om ze mee te krijgen omdat hun staanplaatsen wel schoon gemaakt zijn omdat die plaatsen later pas bijgebouwd zijn.. helaas
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Als ik in een woonwagen op giftige grond beland zou zijn dan reed ik dat ding de volgende dag naar een ander stuk grond. Dat is namelijk het voordeel van een woonwagen, paard ervoor en je gaat verhuizen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.