Arnhemse zanger Lain Barbier doet mee aan eerste The Voice Senior

ARNHEM - De 65-jarige Arnhemse zanger/gitarist Lain Barbier doet mee aan de eerste versie wereldwijd van The Voice Senior, die vanaf vrijdagavond 24 augustus door RTL4 wordt uitgezonden. 

,Ik heb mij laten overtuigen door mijn dochter en vrienden’’, zegt Barbier. De zanger mag niet zeggen of een coach de stoel heeft omgedraaid toen hij auditie deed. 

Net als bij de gewone editie van The Voice zijn er vier stoelen waarin coaches zitten. Wordt tijdens een optreden niet één stoel omgedraaid, dan valt de kandidaat af. ,,Jullie gaan vrijdag zien of ik verder kom’’, is het enige wat hij mag zeggen.

Hilarisch

Coaches in The Voice Senior zijn Marco Borsato, Angela Groothuizen, Ilse de Lange en Gerard Joling en Gordon, die beiden een zetel delen. Mede door dit tweetal wordt het volgens Barbier een hilarische uitzending. 

Lain Barbier is een bekende zanger. Hij maakte naam als leadzanger/gitarist van bands als Turbo en Diesel. Nog altijd maakt hij deel uit van de bands MoreThanBlues en Lain's Workout. Geregeld treedt Barbier op in Arnhem en omgeving.

Volledig scherm
Lain Barbier brengt medewerkers van poppodium LuxorLive eind vorig jaar een serenade. Foto: Erik van 't Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar
Volledig scherm
Lain Barbier brengt Marian van Dongen een serenade in Café Verheyden in Arnhem. Foto: Rolf Hensel. © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.