Volledig scherm
PREMIUM
Zwembad Klarenbeek © DG

Arnhemse zwembadverdachten 'geplukt' voor betalen schadeclaim

ARNHEM - Tijdens de huiszoeking bij de verdachten van de zware mishandeling van twee badmeesters in zwembad Klarenbeek, heeft de politie woensdagavond een reeks waardevolle zaken in beslag genomen. Dat is ter voorbereiding op betaling van schadeclaims van de slachtoffers.

Dat gebeurde tijdens invallen in de vier woningen van de verdachten. Het gaat om beslaglegging in afwachting van latere vorderingen op grond van zogeheten 'Pluk ze wetgeving'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Wilhelminalinde’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek
    VIDEO

    ‘Wilhelmi­na­lin­de’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek

    ARNHEM - De ‘Wilhelminalinde’ is weer terug op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg in Arnhem. De jonge linde is een stek van de zomerlinde die de omstreden ‘ijzervreter van Atjeh’ luitenant–generaal Karel van der Heijden in 1898 bij het Koninklijk Koloniaal Militair Invalidenhuis Bronbeek plantte. Dat gebeurde ter gelegenheid van de inhuldiging van Wilhelmina als koningin op 31 augustus van dat jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.