ASM-festival snakte naar water en kreeg een fikse onweersbui over zich heen

Update + VideoARNHEM - Op de misschien wel laatste tropische dag van het jaar beleefden duizenden bezoekers van het ASM-festival in Arnhem zaterdag een dorstige topdag. Onweer gooide ’s avonds heel even roet in het eten.

11 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  Aha. Klagen over het ontbreken van gratis voorzieningen begrijp ik. Goed. Volgend jaar een toeslag van € 5,- per kaartje, waarvoor je dan de hele dag onbeperkt water mag tappen. Het moet ergens van betaald worden Patries!
 • AMrie

  2 jaar geleden
  Ik wilde best wel rustig thuisblijven, maar dat werd mij door ditzelfde ASM- festival onmogelijk gemaakt .....
 • Waterrat

  2 jaar geleden
  De sfeer is top! Staat in het artikel.. Ik ben er zelf niet geweest, het is ook mijn ding niet, maar de bezoekers hebben genoten! Men is ook niet verplicht om er naar toe te gaan, men kan ook thuis blijven.. En ik heb mij gisteren zelf bezig gehouden, ben naar een plas met steiger geweest en genoten... Vooral toen ik met mijn goede kleren aan in het water plonste!
 • Klaas1

  2 jaar geleden
  Is het niet tijd voor een festival vrij weekend in Nederland zodat mensen weer zichzelf een weekend bezig kunnen houden.
 • Patries

  2 jaar geleden
  Te weinig tapwaterpunten, maar alleen een half liter flesje mee naar binnen mogen nemen, zonder dop. Het ASM festival is wel een festival wat niet echt open staat voor tips en suggesties en vooral niet de kunst afkijkt van doorgewinterde festivals, maar liever ieder jaar weer klachten ontvangt over zaken die alle 12.500 bezoekers al vooraf zien aankomen, maar waar de organisatie volgens mij vooral wil cashen. Tweede jaar op rij dat ze zaken niet voor elkaar hebben. Water en schaduw. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Arnhem e.o.