Volledig scherm
De schade is groot door het vuur. © Martin Heitink / Persbureau Heitink

Auto brandt uit in Arnhemse wijk Presikhaaf, forse schade

ARNHEM - In de Arnhemse wijk Presikhaaf is in de nacht van zaterdag op zondag een auto uitgebrand. Een daarnaast geparkeerd busje heeft daarbij grote schade opgelopen. Dat gebeurde op de Bontekoestraat, rond 2.40 uur. 

De Arnhemse brandweer kwam met spoed ter plaatse om de autobrand te bestrijden. Voorkomen dat de wagen volledig uitbrandde konden zij niet. 

De brandweer heeft ook het fors beschadigde busje open moeten breken, vanwege de vele rook in het voertuig en omdat de claxon afging. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet bekend. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.