Volledig scherm
Auto in de berm op de A12 © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Auto in de berm zorgt voor flinke vertraging op A12 bij Arnhem

updateARNHEM - Op de A12 bij knooppunt Grijsoord is vanmiddag een gewonde gevallen nadat een auto in de berm terecht kwam. Er staat hierdoor aan het einde van de middag een lange file richting Utrecht. De ANWB meldde rond 16.30 uur dat automobilisten richting Utrecht en Nijmegen rekening moeten houden met een half uur vertraging. Inmiddels is de rijstrook weer vrijgegeven en lost de file langzaam op.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van knooppunt Grijsoord. Naast politie is de de brandweer ter plaatse en ook zijn er twee ambulances aanwezig. 

De inzittende werden behandeld in een ambulance. Volgens getuigen ter plaatse is een inzittende gewond geraakt. 

Na het ongeval werd de rechterrijstrook richting Utrecht afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. Er stond hierdoor een file die goed was voor een vertraging van 32 minuten. De ANWB meldt ook dat er een kijkersfile was ontstaan richting Arnhem, dit verkeer kan rekenen op nog enkele minuten vertraging.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.