Auto op de kop bij John Frostbrug, file in Arnhem-Zuid

VideoARNHEM - De John Frostbrug in Arnhem is donderdagmiddag in noordelijke richting enige tijd afgesloten in verband met een ongeval. Er was bij de brug een auto over de kop geslagen. De file op de Nijmeegseweg als gevolg van de stremming begon al voor het Nijmeegseplein. 

9 reacties

 • Joris

  2 jaar geleden
  Nou Robin, als je met 50 km per uur een tegemoet komende auto raakt onder de 'verkeerde' omstandigheden, dan kan een auto makkelijk omvallen hoor... als ze allebei al 50 km per uur reden in tegengestelde richting dan is de kracht bij de klap behoorlijk hoor.Overigens, al zouden ze in dezelfde richting rijden, dan kan een auto makkelijk omvallen onder de juiste hoek, bij hogere snelheden gaat dat wel makkelijker ja... Als iedereen op de goede strook rijdt, rekening met elkaar houd en geen gekke dingen doet, hoeven we ook niet in de file te staan.
 • Robin

  2 jaar geleden
  Eens. Maar bij 50 km per uur zijn de gevolgen nooit zo groot als hier getoond wordt. Een auto zal niet gauw over de kop slaan bij 50 km per uur. En nee, ik ben geen autohater, ik zit er zelfs dagelijks in.
 • Ben jansen

  2 jaar geleden
  Domme vraag want snelheid is nooit een oorzaak van een ongeval.U bent waarschijnlijk anti auto wan die komen altijd automatisch met die vraag en het is een vraag die er niet toe doet.
 • Benzema K

  2 jaar geleden
  Heb dit vaker zien gebeuren alleen toen liep het allemaal goed af was gewoon wachten op een ongeluk Zulke mensen moet je meteen rijbewijs afpakken
 • Poggibonsi

  2 jaar geleden
  Hard door de bocht en waarschijnlijk een van de varkens ruggetjes geraakt die er ter afscheiding van de busbaan liggen....
 1. A50 weer vrijgegeven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwagenchauffeur aangehouden
  update | video

  A50 weer vrijgege­ven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwa­gen­chauf­feur aangehou­den

  ARNHEM - Bij een ongeval op de A50 is vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk met twee vrachtwagens en een bestelbus gebeurde ter hoogte van tankstation De Somp in Klarenbeek. De snelweg was hierdoor enkele uren volledig afgesloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.