Automobilist aangehouden voor cocaïnegebruik na veroorzaken ongeval Arnhem

videoARNHEM - Een automobilist is zaterdagavond in Arnhem aangehouden. Hij was achterop een voorligger gereden. De bestuurder was mogelijk onder invloed van cocaïne.

De aanrijding gebeurde rond 21.00 uur op het Velperplein in Arnhem, ter hoogte van de Media Markt. De grijze Ford stond voorgesorteerd om af te slaan naar de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat toen de Audi er hard achterop botste.

Agenten hebben de bestuurder van de auto een speekseltest afgenomen, waaruit bleek dat hij mogelijk onder invloed was van cocaïne. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Meerdere inzittenden van de auto’s zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Niemand hoefde in het ziekenhuis te worden behandeld, maar beide auto's raakten zwaar beschadigd door de aanrijding.

Volledig scherm
De bestuurder is aangehouden nadat uit een speekseltest bleek dat hij cocaïne had gebruikt. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.