Volledig scherm
Laatste avond van de avondvierdaagse in Velp in 2018. © Marc Pluim

Avondvierdaagse Arnhem-Zuid afgelast, in Huissen op eigen risico

ARNHEM - De intocht van de avondvierdaagse in Arnhem-Zuid vrijdagavond is afgelast. Tussen 18 uur en 20 uur is er kans op onweer. Dat vindt de organisatie een te groot risico voor de wandelaars.

Lopers die de eerste drie dagen de wandeltocht liepen kunnen wel hun medaille op komen halen, tussen 20.00 uur en 22.00 uur aan de  Brabantweg 115 in Arnhem. 

De avondvierdaagse in Huissen gaat vooralsnog wel door maar is op eigen risico. De avondvierdaagse Velp/Rozendaal is volgende week. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.