Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Baan in oosten des lands steeds meer in trek, ziet Arnhems adviesbureau

ARNHEM - Het oosten van Nederland neemt in populariteit toe als vestigings- en werkplek voor hoger opgeleiden en voor jongeren. Dat meldt Accon avm Adviseurs en Accountants uit Arnhem, die in een jaar tijd mensen wist te werven voor 100 banen. De nieuwe werknemers komen uit de eigen streek maar ook uit de omgeving van de Randstad.

Voorzitter van de Raad van Bestuur Guus Delger schrijft de personeelsgroei bij zijn bedrijf boven alles toe aan forse investeringen in scholing, werving en een prettig werkklimaat. Werken in het westen van het land is niet langer meer ongebreideld populair, zo constateren ze bij Accon avm. ,,Wonen dreigt daar onbetaalbaar te worden”, luidt het oordeel. ,,De filedruk is enorm.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.