De entree van het Oostappen Vakantiepark Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De entree van het Oostappen Vakantiepark Arnhem. © DG

Baas vakantiepark Arnhem maakt schoon schip: ‘Ik loop voor niemand weg’

ARNHEM - Vechtersbazen en criminelen zijn niet meer welkom op Vakantiepark Arnhem. Eigenaar Peter Gillis is de constante terreur van een kleine groepje rotte appels zat en grijpt in. Zijn recreatiepark langs de A12 moet weer een goede naam krijgen.

11 reacties

 • Ook

  3 jaar geleden
  Gillis kan bij de afdeling bevolking het verzoek doen om een inschrijfbeperking voor zijn adres dan kan niemand zich er meer laten inschrijven zonder zijn eigen (schriftelijke) toestemming. Zo moeilijk is dat dus niet. Overigens krijg ik wel het idee dat ook Gillis zelf aan het voortduren van deze ellende heeft meegewerkt door niet eerder hier tegen op te treden.
 • dikkiedik

  3 jaar geleden
  Enzo 1977 Als het zo slechte beheerder is,waarom doe jij het dan niet,of vindt jij het makkelijker om vanaf het toetsenbord te reageren. Ga dan als een flinke vent het gesprek aan met de HR Jansen. Dan ben je ook eerlijker naar de mensen toe,die een probleem hebben. Fijne Zondag verder.
 • Lynda

  3 jaar geleden
  Makkelijk praten nu... Mooi weer want peter en jos wisten natuurlijk nergens van. En nu de held uit hangen mag ik even gaan lachen? Beter sluit je het park in Arnhem, en alle andere onder dit beheer ook
 • Cattig

  3 jaar geleden
  Verblijfplaats is  geen  inschrijving in het bevolkingsregister ,  men kan ook '' Onder de brug  met de  grote  pijlers '' als  verblijfplaats  opschrijven voor een dakloze uitkering,  paar honderd  euro per maand voor  leefgeld.   Gemeente  kan  niet zomaar en adres verzinnen  dat is  dan fraude  van de  gemeente . Maar  misschien  staan  er op het adres van burgemeester  Marcouch ook honderden  ingeschreven. Het is  wel Arnhem hè , met een groot knuffel gehalte richting  IS terugkeerders.
 • Hendrik Jan Willem

  3 jaar geleden
  Marcouch gaat waarschijnlijk teruggekeerde Jihadisten ook op dit park huisvesten

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.