Volledig scherm
© anp

Barbecue bij de buren? Bah!

oproepARNHEM - De zomer komt eraan, we zitten weer in de tuin en slapen 's nachts met het raam open. Maar is dat wel altijd genieten geblazen?

De Arnhemse editie van De Gelderlander vraagt zich af wat de grootste ergernissen zijn als je in de zomer leeft in een sterker contact met de buitenwereld. Buurmans rokende barbecue? Krolse katten? Ja, wat is uw grootste zomerergernis? Deel hem met de redactie en mail naar redactie.arnhem@gelderlander.nl, onder vemelding van 'Zomerergernis'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’
    PREMIUM
    bij de politierechter

    Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’

    ARNHEM - Achter elkaar komen ze de rechtbank binnen. Hij (52) fier voorop, zij (31) met een bezorgde blik. Ze staan terecht voor verboden wapenbezit: een boksbeugel en een Lakefieldgeweer kaliber.22, met een magazijn, negen patronen en een geluiddemper. Het vuurwapen vond de politie tijdens een huiszoeking onder het matras van het echtelijke bed. De boksbeugel was eigenlijk bijvangst, die zat gewoon in het handtasje van mevrouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.