Koning Willem-Alexander met drie leden van het curatorencollectief ruangrupa op 3 juni 2016 bij de opening van Sonsbeek 2016. Tweede van rechts Sonsbeekdirecteur Tati Vereecken-Suwarganda.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander met drie leden van het curatorencollectief ruangrupa op 3 juni 2016 bij de opening van Sonsbeek 2016. Tweede van rechts Sonsbeekdirecteur Tati Vereecken-Suwarganda. © Archieffoto Gerard Burgers

Beeldententoonstelling Sonsbeek blijvend present in Arnhem

ARNHEM - Beeldententoonstelling Sonsbeek blijft tussen de edities van 2020 en 2024 zichtbaar in Arnhem met tentoonstellingen, evenementen, publicaties en andere activiteiten. De naam van het evenement verandert dan ook van sonsbeek2020 in sonsbeek20→24. Wat er precies te doen zal zijn, is nog niet bekend.

5 reacties

 • arnhemeen

  3 jaar geleden
  Vitesse is voor en van het volk. Daar zijn we als Arnhemmers trots op! Een groot volleybalevenement of de Giro heeft internationale uitstraling. Dit is alleen voor een klein groepje van de linkse elite! 95% van de Arnhemmers zit hier niet op te wachten.
 • arnhemeen

  3 jaar geleden
  Vandaag horen we dat er al weer een tekort is alleen mag dat niet zo heten. Wanneer leert Arnhem nou eens van het verleden. Al die kunstmanifestaties zijn verliesgevend dat weten we toch van de biënnale waar iedere keer tonnen bij moesten! Stoppen met de culturele onzin voor de linkse elite.
 • Rinus

  3 jaar geleden
  Hobbyclubje...?  Ben je ook zo denigrerend en respectloos als het gaat over de 4 miljoen die naar een volleybal-toernooi gaat? Of de miljoenen die er in Vitesse zijn gestoken? De gemeentelijke belastingen gaan omhoog vanwege de al maar stijgende kosten van de jeugdzorg. Vertel geen leugens. En een stad zonder cultuur zal never nooit bedrijven aan zich kunnen binden. Iets wat jij blijkbaar nooit wil begrijpen.
 • dikkiedik

  3 jaar geleden
  Even wachten,de gemeente Arnhem heeft te maken met Fin korten.Maar wel geld voor een hobby clubje?Raar, gemeentelijke belastingen maar omhoog?
 • Desirea

  3 jaar geleden
  Groot magiër meester Willem........
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’

In samenwerking met indebuurt Arnhem