Volledig scherm
PREMIUM
Raadslid Yildirim Usta van DENK/Verenigd Arnhem met zijn zoon Ömer. © Angeliek de Jonge

Behandeling doodzieke Ömer uit Arnhem: al 25 mille binnen

ARNHEM - Een actie om geld in te zamelen voor de behandeling van de doodzieke Ömer Usta uit Arnhem heeft al 25 mille opgebracht. Dat meldt coördinator Nevin Dikici.

De elfjarige zoon van gemeenteraadslid Yildirim Usta lijdt aan een zeldzame hersenstamtumor waarvoor geen genezing mogelijk is. 

Experimentele therapie
Hij ondergaat wel een experimentele therapie bij een medisch instituut dat is verbonden aan de universiteit van Navarra in Pamplona in Spanje. De hoop is dat die redding kan brengen, maar een garantie is er niet. 

Met name om de transport- en verblijfskosten te kunnen betalen die samenhangen met Ömer's behandeling in Spanje begonnen familie, vrienden en bekenden een inzamelingsactie. Onder coördinatie van Dikici, die in Arnhem een bureau voor maatschappelijke hulp runt, werd een rekeningnummer geopend waarop de afgelopen weken de giften zijn binnengestroomd.

Quote

De actie loopt best goed

Nevin Dikici, Coördinator actie Stichting Ömer Usta
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.