Foto van aangereden scootmobiel ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto van aangereden scootmobiel ter illustratie © MaRicMedia

Bejaarde vrouw in scootmobiel op zebrapad aangereden: ‘Oranje was háálbaar!’

ARNHEM/ GROESBEEK - De bestuurder van de grijze Volvo die op donderdag 9 juli 2020 een 76-jarige vrouw uit Arnhem met haar scootmobiel schepte bij winkelcentrum Drieslag in Arnhem moest zich gisteren verantwoorden voor de rechtbank.

4 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Dan ben je met/ door je scootmobiel nog fijn zelfstandig en dan ontneemt een ander je dat. De keren dat ik voorrang krijg bij haaientanden (op rotonde met fiets) of zebrapaden zijn eerder uitzondering dan regel. Ik bedank zelfs de mensen die stoppen, eigenlijk absurd.
 • Nicky Jansen

  1 maand geleden
  Helemaal eens met Jos. Bovendien kunnen veel automobilisten de verantwoordelijkheid niet aan om te rijden in een potentieel moordwapen.
 • Hans de deGraaf

  1 maand geleden
  De creativiteit van deze advocaat is weer geweldig. Alsof uitgerekend op het moment van de aanrijding alle stoplichten plotseling op groen staan en daarna weer gewoon hun werk doen. Een verdachte verdedigen is het ene, slachtoffers schofferen het andere uiterste.
 • Jos Feenstra

  1 maand geleden
  Misschien moet er toch ook-eindelijk-gekeken worden naar welke rol auto's hebben in stedelijke mobiliteit. Willen we steden als parkeerplaats met huizen ? Of mag de auto een iets mindere rol spelen...
 1. 
Burgemeester Marcouch legt eerste krans bij Dodenherdenking zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’
  PREMIUM
  Video
  3

  Burge­mees­ter Marcouch legt eerste krans bij Dodenher­den­king zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’

  ARNHEM - ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken', zegt burgemeester Ahmed Marcouch in een bijzondere film die de gemeente heeft uitgebracht ter gelegenheid van Dodenherdenking tijdens een gesprek met drie Arnhemse jongeren. Marcouch legde dinsdagmorgen de eerste krans bij het monument ‘Mens tegen Macht’ in het centrum van de stad, samen met vicevoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff.
 2. Uitbarsting van levensvreugde strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd
  PREMIUM
  video
  9

  Uitbar­sting van levens­vreug­de strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd

  ARNHEM - De muzikale internationale flashmob van het lied Danser Encore (‘Wij dansen door') van de Franse muzikant en verbroederingsactivist Kaddour Haddani streek zondagmiddag plotseling neer in het stadshart van Arnhem. Uit het niets verschenen rondom het Land van de Markt zo’n honderd muzikanten en dansers die het lied in een Nederlandse vertaling brachten. ,,Het leven laat zich niet beknotten, samen zijn wij niet te stoppen. Want liefde overwint altijd.”
 3. Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswarmer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’
  PREMIUM

  Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswar­mer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’

  ARNHEM - Met een lach en een traan omarmt de horeca in Arnhem noodgedwongen de beperkte openingstijden van het terras in de grillige lente in coronatijd. De uitbaters zijn al blij als ze mensen weten te verleiden tot een lunch onder de terraswarmer of een vroeg diner. Bij de grotere zaken is het verlangen groot naar een terras waar straks in de zon weer meer dan vijftig mensen mogen zitten. Zondag hopen ze op een klapper. ,,Verras je moeder met Moederdag met een terrasje.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Arnhem e.o.