Volledig scherm
Estée Strooker in een van haar andere restaurants, ‘t Amusement. © ROLF HENSEL

Bekende tv-kok Estée Strooker stopt met restaurant Petit Vieux Paris

ARNHEM - Restaurant Petit Vieux Paris aan de Klarestraat in Arnhem stopt ermee. Acht maanden geleden begon de bekende Arnhemse kok Estée Strooker er nog een nieuw concept met Franse tapas.

Het pand wordt gehuurd door de oom van Strooker, Peter van Lieshout, tevens eigenaar van Vieux Paris op het Velperplein. Hij runde de zaak tot augustus vorig jaar.

Estée Strooker nam de boel over, omdat haar oom steeds minder tijd voor Petit Vieux Paris had. Hij wilde zich volledig op Vieux Paris toeleggen.

Franse hapjes aan de bar

Estée Strooker maakte een tapasbar van de zaak: geen zitplekken, maar Franse hapjes aan de bar of een statafel, en kleine gerechten van 3 tot 15 euro.

Acht maanden later stopt Strooker er mee. Ze wil zich volledig kunnen richten op haar andere twee zaken, restaurant ‘t Amusement aan het Roermondsplein en eetwinkel STROOM aan de Sonsbeeksingel.

,,Ik doe zo veel verschillende dingen’’, legt de Arnhemse onderneemster uit. ,,Soms probeer je iets. Maar ik merk dat ik liever de diepte in ga met Het Amusement, dan mijn aandacht verspreiden.”

Quote

Soms probeer je iets. Ik merk dat ik liever de diepte in ga met Het Amusement

Estée Strooker

Locatie ter overname

Petit Vieux Paris sluit op 13 mei de deuren. De locatie, inclusief inventaris, wordt ter overname aangeboden via horecamakelaar Tower Horeca.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.