Bekijk hier de laatste trends op gebied van kerstkleertjes: ‘Deze hond heeft eigen kledingkast’

videoARNHEM/ HAPS - Een foute kersttrui voor de hond, muts voor het paard of rendiergewei voor de kat: kerstoutfits voor dieren zijn populairder dan ooit. Wie koopt zoiets? En is dat niet zielig? ,,De hond heeft een eigen kledingkast.”

17 reacties

 • Jan Lamers

  1 jaar geleden
  Och, je moet natuurlijk zelf weten wat je met je dier 🦔 doet. Ziet er wel geinig uit. Maar wat je niet uit het 👁 moet verliezen dat al die rotzooi uit China 🇨🇳 komt. Containers vol. En of we daar zo blij mee moeten zijn.
 • T Van de Steeg

  1 jaar geleden
  Kunnen jullie af en toe een paar punten en komma’s plaatsen? Dan kan iedereen het lezen. Op deze manier komt de achterban van PvdD wel heel erg dom over. Maar jullie hebben helemaal gelijk hoor! Een kerstmutje bij je kat aantrekken is veel erger dan de kiloknallers in de supermarkt.
 • Koos Bos

  1 jaar geleden
  Wat een zure reacties hier. In deze donkere tijden is dit artikel een een al licht en vrolijkheid dus waarom zo boos? Die beesten stralen gewoon van plezier. Beetje tegenstrijdig, hier klagen over een hond met een jas of een kat met een pet maar morgen wel weer gewoon gourmetten en een paar kilo dierenleed voorzien van knoflooksaus naar binnen werken Gelderlander : chapeau voor deze fantastische fotoserie met kerstuitstraling.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Het wachten is op een duurzame dog met zonnepanelen.
 • Nicky Jansen

  1 jaar geleden
  Je ziet het ongemak bij de hond, en het baasje maar dom lachen. Het wordt tijd dat er robothuisdieren komen: veel mensen kunnen de verantwoordelijkheid voor het welzijn van een levend dier niet aan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem