Overleg in de wandelgangen van het provinciehuis: Gelderse gedeputeerden en initiatiefnemers van OnePlanet bespreken alle vragen die gesteld zijn.
Volledig scherm
Overleg in de wandelgangen van het provinciehuis: Gelderse gedeputeerden en initiatiefnemers van OnePlanet bespreken alle vragen die gesteld zijn. © DG

Besluit over komst Imec wéér uitgesteld, maar partijen schuiven

Nog altijd is niet duidelijk of het Vlaamse onderzoeksinstituut Imec zich in Gelderland gaat vestigen. Tijdens een bijeenkomst op het provinciehuis, dinsdagavond in Arnhem, bleek dat er nog te veel vragen bij de politieke partijen leven om eind januari een besluit te kunnen nemen.

3 reacties

 • Stefan

  3 jaar geleden
  Onzin. De Imec locatie in België levert de regio daar een veelvoud aan geld op dan de overheid er instopt. En dat zou hier niet anders zijn. Maar de kans is groot dat door angst voor de publieke opinie (zoals geformuleerd in uw commentaar) het aan Gelderland voorbij gaat. Jammer.
 • Rechtdoorzee

  3 jaar geleden
  Na de verkiezingen zullen de sluizen wel open gezet worden. Dan kunnen ze weer 4 jaar belastinggeld naar hartenlust spenderen in plaats van terug te geven aan de bewoners zonder dat ze gestoord worden door kiezers.
 • Verkoopster

  3 jaar geleden
  Is toch te gek voor woorden dat de provincie bedrijven gaat sponseren met 8 miljoen per jaar!Dat bedrijf lacht zich drie keer in de ronde als de provincie daar intrapt.Moet dat er voor de verkiezingen nog even doorgedrukt worden! ?Dan zal dat zeker tijdens de verkiezingen "beloont" worden!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.