Bestuurder grijze Ford slaat op de vlucht na aanrijding met scootmobiel in Arnhem: politie houdt zoekactie

videoARNHEM – De bestuurder van een grijze personenauto is donderdagavond in Arnhem op de vlucht geslagen nadat hij een man op een scootmobiel heeft aangereden. Hij stopte kort en keek, maar daarna gaf de bestuurder plankgas en ging ervandoor. 

5 reacties

 • Maxijazz

  3 jaar geleden
  Doorrijders standaard 5jr invordering geven dan laat je het misschien wel na om weg te rijden! Lafaard!
 • Peter G

  3 jaar geleden
  Bel even de politie.
 • Carel

  3 jaar geleden
  De politie zal inderdaad niets doen met een commentaar in de krant. Maar wie weet als je aangifte doet? 
 • Bertels

  3 jaar geleden
  Ik werd gisteravond rond 18:55 ook bijna aangereden op de fiets door een grijze auto die plankgas over de Hommelseweg reed. Misschien dezelfde wagen?Misschien wat voor de politie om camerabeelden van deze auto op te vragen...Het ging zo snel, dat ik de auto niet goed heb kunnen zien.Hij raakte mij en een andere fietser bijna...Kon nog nét wegsturen, anders was ik frontaal aangereden.Was een duurdere wagen, donkergrijs.Denk niet dat de politie hier achteraan gaat tegenwoordig.
 • 007

  3 jaar geleden
  Deze scootmobiel gebruiker wordt beterschap gewenst. De dader is niet alleen een lafaard maar ook een zieligpiet zonder ruggengraat Het wordt steeds gekker....jammer
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.