Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rolf Hensel

Bewoner naar rechter om overlast en geweld op Arnhemse camping: ‘Het is er een grote bende’

DEN HAAG/ ARNHEM - De gemeente Arnhem doet niets tegen overlast, geweld en bedreigingen op camping Oostappen aan de Kemperbergerweg in Arnhem. Dat zei een bewoner van de camping donderdag bij de Raad van State.

18 reacties

 • Epy

  3 jaar geleden
  Klopt maar dan mag het geen camping heten.Je zult er maar gaan staan met je tent of caravan.
 • Ook

  3 jaar geleden
  Nee hoor, steeds vaker worden kampen zoals dit door de lokale overheid samen met de belastingdienst uitvoerig doorgelicht zoals vandaag weer geschiedt op De Groene Heuvels. Dit levert altijd een schat aan informatie op benevens een aantal mutaties in de boeken van de gemeente en soms zelfs nog aanhoudingen.
 • Hendrik Jan Willem

  3 jaar geleden
  mensen denk eens na, deze mensen moeten toch ergens wonen, straks worden het jullie buren, gaan ze bewoonde huizen kraken, kijk wat er in Amsterdam gebeurt, laat ze mooi op het park wonen
 • Poggibonsi

  3 jaar geleden
  11 jaar geleden op deze camping gestaan met mijn vriendin in een vakantie . Geschrokken wat ik daar aan trof. Het is inderdaad het afvoerputje van de gemeente. Er gebeuren hier dingen waarvan je niets mee te maken wil hebben. Sluiten dat park en ontruimen.
 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Handhaven, doen ze alleen bij de brave en fatsoenlijke burgers. Het soort burger dat dáár woont, heeft hun nestje gesetteld en zal dat daar ook proberen te houden. Bovendien was/is het wel makkelijk zo voor de beleidsbepalers. En zolang er van bovenaf geen berisping komt is het pappen en nathouden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.